Luxus autó bérlési feltételek

 

1. Kizárólag írásbeli megrendelést tudunk elfogadni interneten, e-mailben vagy személyesen. A megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt bérlési szolgáltatás megkezdése előtt legalább 3 nappal a foglalót megfizeti. A megrendelő csak a foglaló megfizetése, valamint az írásos visszaigazolás révén válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére.

 

A megrendelés csak abban az esetben tekinthető elfogadottnak, ha azt e-mailben visszaigazoltuk.

 

A bérlés visszaigazolt összege tartalmazza az autó kiállás költségét, bérleti díját, az autó felkészítését, a sofőr díját, az üzemanyagot a bérlési időtartamnak megfelelően.

 

2. Az autó érvényes felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

3. Kiállási díjat nem számolunk fel. A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik, és akkor végződik, mikor megrendelő már nem tart további igényt a kocsira és a bérleti díjat megfizette.

 

A megtett távolság a telephelytől kiindulva az oda való visszaérkezésig tart.

 

4. A parkolási-, autópálya- és belépő díjak, továbbá több napos bérlés esetén a sofőr ellátási és szállási költségei a megrendelőt terhelik.

 

5. Minimális bérlési idő 3 óra maximum 50 megtett km-re értendő, további km. díj 150Ft/km.

 

6. Az autót kizárólag a tulajdonos vezetheti.

 

7. Az autóban a dohányzás és az alkohol fogyasztása tilos.

 

8. A fizetés két részletben történik. A megrendeléskor a teljes bérleti díj 25%-nak megfelelő foglalót kell átutalni vagy készpénzben megfizetni. A fennmaradó bérleti díj megfizetése a szolgáltatás megkezdésekor a sofőrnél készpénzben, a helyszínen történik.

 

9. A megrendelés lemondása esetén a teljes bérleti díj 25%-a, a foglaló, mely jogi mivoltából adódóan vissza nem térítendő.

 

10. Minden megkezdett óra egy órának számít. Minden időtúllépésért egy órának megfelelő teljes bérleti díjat számítunk fel.

 

11. A bérlés nem tartalmaz dekorációt, de az autón előzetes megbeszélés alapján elhelyezhető. (A hatósági jelzéseket nem takarhatja el, a kilátást nem gátolhatja, alapanyaga nem tehet kárt a fényezésben és a króm felületekben.)

 

12. A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

 

13. Mindennemű változtatás kizárólag írásos formában, emailben (luxusjaguar@gmail.com) lehetséges, 24 órán belül lényeges változtatást nem áll módunkban elfogadni.

 

14. Az autóban a bérlés időtartama alatt olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy vagy hozzátartozója okozott, a felmerülő költségek a megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.

 

15. A bérlő elfogadja, hogy a bérelt járműben, annak ellenére, hogy az rendszeresen szervizelt és karbantartott, előfordulhatnak meghibásodások, melyekért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

16. Sürgős szükség esetén (a megrendelt autó műszaki hibás, törött, extrém időjárási körülmények: hó, árvíz stb.) 48 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül jogunkban áll lemondani, ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár, további kártérítéssel nem tartozunk a megrendelőnek.

 

17. A Megrendelő elfogadja, hogy az esemény alatt fénykép készülhet a feldíszített autóról, melyet honlapunkon felhasználhatunk. Amennyiben a megrendelő ebbe nem egyezik bele, a megrendelés leadásakor kérem jelezni szíveskedjen!

 

 

Megrendelés esetén a megrendelő a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.

 

 

 

A feltüntetett árak áfával növeltek.

 

 

 

SSBI Bt. Solti Béla István
Tel.: (+36) 20/ 97-22-368

Minden jog fenntartva.

Designed by: weaselwebeco

Tóth Márta Borbála
Tel.: (+36) 20/ 32-78-372 9024 Győr, Déry Tibor u. 5.
E-mail: luxusjaguar@gmail.com